Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Θέλουμε πολύ το Champions League»

Henderson: «Θέλουμε πολύ το Champions League»

Να ανέβει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης θέλει η Liverpool το βράδυ του Σαββάτου, κερδίζοντας την Real Madrid στο Παρίσι, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson στην συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού.

Ο Hendo ρωτήθηκε για το κλίμα στην ομάδα:

“ Η διάθεση είναι καλή για να είμαι ειλικρινής. Μπορούσατε να δείτε τον ενθουσιασμό μέσα στην ομάδα πριν από το Σαββατοκύριακο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για τα παιδιά αυτή της σεζόν, έχουμε αγωνιστεί για τα πάντα. ”

“ Είμαστε απογοητευμένοι με την Κυριακή, φυσικά. Ήταν δύσκολο να το δεχθούμε. ”

Για τον τελικό του Σαββάτου:

“ Το θέλουμε πολύ. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο και δώσαμε στον εαυτό μας άλλη μια απίστευτη ευκαιρία. ”

“ Πάντα πιστεύουμε και πάντα θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Το κάναμε αυτή τη σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, δώσαμε τα πάντα όλη τη σεζόν. Ήμασταν εκεί μέχρι το τέλος. Το Σάββατο είναι μια τεράστια ευκαιρία να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.”

Για το γεγονός ότι έχει κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις φέτος στην ομάδα:

“ Σωματικά, νιώθω καλά. Ο Mo μου έχει δώσει συμβουλές για την αποκατάσταση και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ! ”

“ Είμαι πολύ φρέσκος για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Συμπεριλαμβανομένων των εθνικών, είναι πάνω από 60 οι αγώνες μου. Αυτό είναι σημαντικό για μένα καθώς είμαι στα 30 μου, οπότε είναι ωραίο να φτάνω αυτούς τους αριθμούς. ”

Για την παρέλαση της Κυριακής:

“ Δεν σκέφτομαι την παρέλαση, ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να φέρουμε το τρόπαιο στο σπίτι. Θα είναι πολύ ιδιαίτερο, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δούμε τι θα συμβεί. ”

Για τις δηλώσεις του Salah μετά την πρόκριση της Liverpool στον τελικό:

“ Το καταλαβαίνω από την οπτική του Mo, αλλά δεν χρειάζεσαι περισσότερο κίνητρο ως παίκτης από έναν τελικό Champions League. Είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης. Άρα πρέπει να δώσουμε το 100%

Για τα συναισθήματα του μετά τον τελικό του Κιέβου:

“ Ήταν δύσκολο να το δεχθείς. Αλλά κοιτάζοντας πίσω, όλοι μάθαμε πολλά από αυτό. ”

Για την κατάκτηση του τροπαίου στη Μαδρίτη:

“ Η κατάκτηση του Champions League στη Μαδρίτη ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Το να το κερδίσουμε τελικά αφού το είχαμε χάσει το προηγούμενο έτος ήταν μια συναισθηματική στιγμή για τα παιδιά. ”

Το δεύτερο του Ευρωπαϊκό θέλει ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com